benjaminplushetbos

Za 21 mei 2022
15:00

Van donderdag 19 tot zondag 22 mei roepen Toneelhuis en Het Bos unisono verzamelen in en rond de bosmuren voor een greep uit het touwtjes- en dingenwerk dat Benjamin Verdonck de voorbije jaren in de wereld heeft gezet.

Bekijk het hele programma via de tag benjaminplushetbos !

deze dag:

KOFFIE, TAART EN TOESTANDEN

met taart van Bei Tan en muziek door Tristan & Titania (Orphan Fairytale)

Zoals we al vaak poneerden en zullen blijven stellen: GEEN FEEST ZONDER TAART!
Omdat Ome Benjamin het hele gebeuren feestelijk wil houden, zien wij weer genoeglijk een kans om Het Bos te vullen met taart van Bei Tan.

Voor de TOESTANDEN houden we enerzijds Tristan en Titania (Eva ‘Orphan Fairytale’ Van Deuren en Tristan Vloeberghs) verantwoordelijk. Zij schijnen de helende kracht van muziek nogal hoog in het vaandel te dragen.
Anderzijds draagt Benjamin Verdonck hemzelve bij aan de stand van zaken door u lukraak deel te maken van een resem kleinoden uit zijn repertoire. Illustere schoonheden als One More Thing, Gille leert lezen, Modern Love Walz, Nieuwe vrienden, Was it a cat i saW, Carroussel, Kapellen, metamorfosen zouden alvast uitgenodigd zijn.

GRATIS !

vanaf 19u start het avondprogramma waar u tickets voor kan reserveren.