Bosbar

De Bosbar is het overdagcafé van Het Bos. De Bosbar Is de warme huiskamer van Het Bos. De plek van koffie & een krant, mobiel kantoor en met geluk stoelen aan de kant en feestgedruis. Hier kan iedereen terecht voor een tafel, een stoel, spijs en drank.

Eten in de Bosbar

Wordt dagelijks voorzien voor de grote en minder grote trek, met soep en cake of Sahmountjes (Irakees brood) van de befaamde Snack Chabab met huisgemaakte smeersels.

Drinken in de Bosbar

Is altijd biologisch en democratisch geprijsd, vrij aan bijdrage waar mogelijk. Zo brandt de Bosbar haar eigen koffie, die tevens in bulk verkrijgbaar is voor eigen huis en tuin gebruik. Maar ook voor hibiscuslimonade, granaatappelsorbets, bieren van de maand, gembercocktails of appel-rabarber sap is de Bosbar uw rots in de branding.

Programma in de Bosbar

Varieert van film tot feest en groot tot klein. Op donderdagen veranderen langspeelplaten van eigenaar tijdens de Closet of Records avonden, 2 maal per jaar wordt de Bosbar het middelpunt van experimentele en politieke cinema tijdens het Visite filmfestival en voor allerhande festiviteiten wordt aangeraden het programma nauwlettend te volgen via www.hetbos.be

Ondanks bovenstaande uitgebreide en tegelijkertijd halfslachtige poging de Bosbar te duiden, laat deze unieke plek zich het best verstaan tijdens een bezoek aan de fysieke locatie.
Daarvoor rept u zich voornamelijk hier heen:
Bosbar
Ankerrui 5-7
2000 Antwerpen

Openingsuren in tijden van Corona..

In eerste instantie is de Bosbar een ontmoetingsplek, de warme huiskamer van Het Bos waar je ook naartoe kunt komen zonder iets te consumeren. Dit vinden we belangrijk om nogmaals te onderstrepen. Ondanks dat zijn we als zodanig onderworpen aan de regels die gelden voor de horeca en dat houdt in dat die ontmoetingen de komende tijd even niet meer mogelijk zijn..
Voor nu: Hou het veilig en tot snel.
X

Vanaf 5 november kan je op donderdagavonden een Otark Take Away maaltijd komen afhalen!