Boslabs Take Away - OOF

Wo 14 april 2021
13:00

Out of Focus ofte OOF is een reeks magazines die helder, goed belicht en welgekaderd de basis van fotografie uit de doeken doet en hoe deze toe te passen op een smartphone. Deze handige hebbedingen bevatten illustraties van Maureen Pieters aangevuld met foto’s van Adel Setta.

In OOF #3, ligt de focus op Docu:me.
Oftewel een documentaire geschoten vanuit jouw ogen.
We nemen je mee in de eerste stappen van hoe iets dagboek-gewijs vastleggen.
We leggen vlot en makkelijk uit hoe je een DIY Fotostudio in elkaar steekt, hoe je een plantenpersoontje in elkaar bokst, en we geven ook een tipje van de sluier weg hoe je naast lekker eten maken, ook de beste foodblogger wordt. Bij dit OoF Pakket Vind je een plantje, achtergrondpapieren voor je fotostudio en ook 2 receptjes die jullie zelf gemakkelijk thuis kunnen klaarmaken.
Dus kom en ontdek hoe al deze dingen juist in zijn werk gaan met de nieuwe Editie van OOF.

Lees hier het interview met bosresident Adel Setta en Karen Cosemans van Boslabs: ☞ https://hetbos.be/magazine/interview-met-adel-setta-karen-cosemans