HET BANQUET III

Do 16 mei 2024
20:30

editie 3. 'les voyageurs' invitation only + BRENDA AERTS & maya dhondt

Wat kan je verwachten?

We schudden een zeemzoet Banquet uit onze mouw in samenwerking met Jolien van Dijk en Kato Trappers. Verwacht je aan een eetbare scenografie met suikerspinnen, popcorn, toetjes, chocoladefonteinen, zoete zandkastelen en meer. Performers Brenda Aerts en maya dhondt palmen als eerste eregasten de tafel in en zorgen voor allerlei muzikale lekkernijen.

Schuif je graag mee aan?

Het Banquet opent om 20u30, maar je kan al vroeger naar Het Bos afzakken op 16 mei om de Bosparade gade te slaan (vanaf 17u), de expo Bostopia te bezoeken in de exporuimte en een bordje eten te bestellen in de Boskeuken van onze enige echte Spice Invader (vanaf 18u).

Je kan ook een dealtje maken en een all-in-resort ticket twv 100 euro bestellen. Om zeker te zijn van 10 dagen Bos plezier!