Bosbarbeid (Co-Working)

Vr 29 maart 2024
11:00

Donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 16:00

ARBEIDERS VERENIGT U

Vanaf februari openen we de Bosbar op donderdag en vrijdag om te voorzien in, volgens ons, broodnodige werkruimte. Wij voorzien gratis koffie en thee, croques tegen betaling en jullie doen de rest. Ook vergaderen en samenkomen wordt aangemoedigd, het is dus zeker niet de bedoeling dat de Bosbar een stilteruimte wordt. Kom allen co-worken, broeden op geniale ideeën of gewoon een boek lezen tot het 16u is. Dan toveren we de Bosbar weer om naar de gezelligste after work hang out, 2 vliegen in 1 klap.

WORKERS UNITE

From February onwards, we will open the Bosbar on Thursdays and Fridays to provide in, we believe, much-needed work space. We will provide free coffee and tea, croques for a fee and you will do the rest. Meetings and get-togethers are also encouraged, so the Bosbar is definitely not intended to transform into a silent space. Join us by co-working, hatching genius ideas or just reading a book until it's 4pm. Then we will transform the Bosbar back into the cosiest after-work hangout!

Image: Mark Rietveld