Dineren met Boslabs

Wo 27 maart 2024
17:00

Een diner van, voor en door jongeren. En met u!
Een moment van samenzijn tussen Ramadan en Pasen, tussen zonsondergang en zonsopgang.
Het diner wordt georganiseerd door Boslabs, het creatief atelier voor jongeren van jeugd- en kunstencentrum Het Bos. Tijdens Boslabs komen jongeren, vrijwilligers en kunstenaars met verschillende culturele achtergronden en nationaliteiten samen.
Ontmoeting staat centraal, iedereen leert van elkaar.

Dineren met Boslabs brengt al deze element samen; lekker eten, muziek en radio maken in een feestelijk decorum en dit allemaal delen met elkaar.
Kom af en eet mee!
Radio en deuren: 18u!
Eten vanaf 19u!

  • Tickets zijn HIER verkrijgbaar!

Eten door Boslabs, begeleid door Latifa Saber en Hafsa Elazzaoui
Decor door Boslabs, begeleid door Gilani Raja, Maureen Pieters, Anisa El Margai, Klara Török en gastkunstenaar Hussein Shikha
Muziek door Radio Boslabs begeleid door Inès Bodlovic, Syndey Yacoubu en gastmuzikant SpaceBabyMadcha
Beelden door Salah Van Puymbroeck
Sfeer door Sietske van Kooten, Muna, Luc en Lola

Boslabs, dat zijn: Sanam, Karam, Liezelotte, Daryan, Jaleel, Naeb, Hala, Anas, Muna, Santi, Jay, Hala, Manne, Shahira, Ammar, Sahiba, Sylla, Mohammed, Salma, Soumaya, Elayne, Marwan, Dina, Dalya, Myriam, Manal, Khadija, Yafet, Awad, Yaser, Fatima, Manar, Besher, Khalid, Berivan, Kader, Amar, Sekou, Eray, Amir, Omar, Ecrin, Oseratin, Mirivan, Zico, Mahmut, Menna, Zayef, Kheyra, Rebeka, Fazal, Faisal, Paula, Prham, Zayden, Adbalh, Kramalsobi, Krom, Bayan, Mbrak, Imran, Rabia, Somayah, Nour, Norbert, Slava, Ammar, Suzan, Mohammad, Sahiba, Almaz, Lobna, Isabel, Malak, Analisa, Berra, Tenzin, Youssef, Cilene, Malak, Ariana, Angela, Xhesika, Amelia, Joena, Iqbal, Emmanuel, Lamba, Maya, Fahim, Ahmad, Ahmed, Somayah, Sahiba, Rabia, Silai, Nikmal, Ikram, Barbare, Mhamad, Yara, Melisa, Mamata, Aïssatou, Kejsi, Mohammed, Engommey, Ahmed, Nana, Yangmu, Adam's, Adam, Petro, Arti,Kaafi, Mumtas, Yeboah, Jeesto, Maryam, Bakhand

file