'Lucid Lucia - Remixes' Album Release Party

Za 17 februari 2024
20:30

Lucid Lucia (voorheen bekend als BRZZVLL) en Sdban Ultra stellen met trots het eerste 'Lucid Lucia - Remixes' album voor, een samenwerking tussen maestro's Jan Willems, Vincent Brijs en producer Truenoys.

Het resultaat is een bijzondere compilatie van remixen met een geweldige line-up van lokale en internationale legendes, waaronder Marc Mac (4Hero), Dan Curtin, JD (het alter ego van Jan Willems), Ulrich Troyer, RTB2, DJ Grazzhoppa, Calm Tings, Subreachers, Internal Sun (ook bekend als Andrew Claes) en Nag. Deze muzikale extravaganza omvat verschillende uiteenlopende genres: van triphop, downtempo en space dub-disco tot jungle, broken beat, footwork en melodieuze Detroit-techno.

(via deze link te beluisteren

Op 17 februari stellen ze hun album voor met een exclusief live concert, featuring Grazzhoppa en daarna feest met Detroit techno en house legende Dan Curtin/Metamorphic (Berlijn), Subreachers, Truenoys en Grazzhoppa (DJ-set).