‘Sporen herleven’ - Expo van studenten Kunstkaai

Za 10 februari 2024
14:00

Samenwerking tussen de studierichtingen Fotografie, Beeldende en Audiovisuele Kunsten en Beeldende Kunst (Kunstkaai)

Sporen, onwetend en fel, chaotisch, zoekend, onbewust geleid door een mysterieus verleden, groeien als schimmels op een oude muur die weerstand biedt, argeloos en gedreven de cement verdrijven tussen stenen, wrikkend en wroetend, dwars of meegaand, banend tussen de fundamenten die de basis vormen voor nieuwe structuren, schaduwen van vroeger vormen het nieuwe nu, de ene giftig de andere een prikkelende gewaarwording, een palet gesmaakt door de eeuwigheid, geen verschil, enkel een kleine nuance die vertelt wat is en wat niet, opnieuw en opnieuw, de cyclus herhaalt, kleine aanpassingen met grote gevolgen, vallen en opstaan als riet in de wind, niet elke stengel komt recht maar wortels zitten diep, onzichtbaar verspreidend het moment grijpen, de opstanding, de verrijzenis, een glorieperiode in verval, voedsel voor wat zal zijn, opnieuw en opnieuw, …

Foto: Ferre Van Leugenhaeghe, 4 Fotografie