The Art of Easing w/ YL Hooi / Silzedrek / Poor Isa / Daisy Ray & Hill Men

Vr 27 oktober 2023
20:00

POOR ISA

Gitaristische godenkinderen Ruben Machtelinckx en Frederik Leroux vullen hun playdates met woodblocks en een naar de eigen heldenhand gezette banjo. Het muzikale broederpaar onderneemt geïmproviseerde verkenningstochten langs de grenzen van muziek, ritme en geluid alwaar de luisteraar mogelijk evenveel invult als de muzikanten en een optreden bijgevolg vaak veel weg heeft van een muziek ceremonie. Poor Isa stelt vandaag hun tweede langspeler Dissolution of the Other voor. Een album dat bestaat uit twee uitgesponnen werkstukken, die u vandaag mee vorm kan geven... in uw hoofd.

YL HOOI

YL Hooi is het project van Valya Ying-Li Hooi, deel van Kallista Kult. In alliantie met Jonnine Standish, Jarrod Zlatic en Rohan Rebeiro handelt ze in mysterieuze soundscapes die af en toe overtrokken worden door een vluchtige plensbui van vocalen en vibrerende synthetica.

SILZEDREK

Silzedrek is het project van Tarquin Manek, eveneens lid van Kallista Kult en vooral bekend van zijn werk op het ter ziele gegane Blackest Ever Black label.

DAISY RAY

De sonische veruitwendiging van de zonnige melancholie die de dansvloer van Daisy’s hart bevolkt. In haar universum gaan haar liefde voor dansen en clubben aan de babbel met haar interesse in verhalen vertellen, noise en trance.

HILL MEN

Compromis- en genreloos broederpaar met een compulsieve muziekverzamelwoede dat blaast op saxofoons, tekent, ontwerpt, organiseert of conceptualiseert. Vanavond houden ze het bij plaatjes draaien.

PROMESA = canceled!

Thomas Jillings op synths en Stijn Cools drums improviseren een onbeschrijfelijk geluid bij elkaar. Thomas en Stijn kunnen spijtig genoeg, wegens omstandigheden, niet concerteren deze avond..

Tickets:
€14 presale

file