Leesclub

Ma 09 oktober 2023
20:00

LEESCLUB in Het Bos!
We lezen een gloednieuwe, nog niet gespeelde, echt fan-tas-tische tekst. Recht van de schrijftafel. Vers van de pers.

VITRINE van Ellis Meeusen en Steven Beersmans. Een stuk over liefde en boeken. In een boekenwinkel. Wat wil je nog meer?

(Er wordt gefluisterd dat de beste boekhandelaar uit onze contreien er ook bij zal zijn, om iets over de leesclub in één van de betere kranten uit onze contreien te schrijven. 🦚) Steven en Ellis komen. Kom ook! Wordt top!

Breng een 💻 of📱 en iets om te 🥂mee.

🌱🍁🌱

VITRINE
Een romantische komedie voor de betere boekhandel.
Te midden van de geur van verse boeken en de echo's van nog te schrijven romans ontdekken twee zielen dat hun toevallige ontmoeting een vreemd weefsel van het universum blijkt te zijn.
Of hoe het writersblock van een talentvolle schrijver toch de motor van een onwaarschijnlijk duizelingwekkend verhaal kan zijn.
Vanuit het verlangen en de nieuwsgierigheid naar het maken van een romantische komedie voor het theater, trokken Steven en Ellis naar een voormalig klooster in Bever. Ze kwamen terug met vitrine. Een viering van de liefde en het boekenvak.

De Leesclub is een nomadisch netwerk dat acteurs, schrijvers, regisseurs, studenten, oude rotten in het vak, dramaturgen, vertalers en publiek samenbrengt om luidop theaterteksten te lezen en te bespreken. Sinds de start in 2019 las De Leesclub al meer dan tweehonderd theaterteksten. Vaak in het gezelschap van de schrijver, van work in progress tot repertoire. Het principe is simpel: wie wil lezen, leest mee. Wie wil luisteren, luistert. Kom mee samen toneel lezen en maak kennis met spraakmakende Nederlandstalige teksten. Iedereen is welkom, ook als het je eerste keer is. Neem wel een scherm en iets om te drinken mee.