Open Office

Ma 18 september 2023
12:00

Open Office zet in op ontmoeting en kennisdeling tussen kunstenaars en kunstwerkingen uit diverse disciplines. In een maandelijkse open en informele samenkomst wisselen we van gedachten over uiteenlopende thema’s met betrekking tot ‘werken in de kunsten’. Elke 3e maandag van de maand nodigt een partnernetwerk van Antwerpse kunstorganisaties kunstenaars en kunstwerkingen uit van 12u tot 15u in één van hun locaties.

De eerstvolgende Open Office Antwerpen vindt plaats op maandag 18 september in Het Bos.

Vanaf 12u is iedereen welkom in de Boskeuken op het adres Ankerrui 5, 2000 Antwerpen. Neem je eigen boterhammen mee. Wij zorgen voor water, koffie, thee en appelsap. Om 12u30 vertelt Caro over haar ervaring met open calls voor GAST (Fameus) en Bosacademie (Het Bos). Nadien gaan we in gesprek over hoe verschillende open calls in het kunstenveld beter gedeeld en en op elkaar kunnen worden afgestemd. Om 15u kan je nog mee op rondleiding door de expo 'Here and Then, Now and There', een project van Hussein Shikha ism Het Bos en deSingel.

Wanneer
18 september, 12u - 15u

In samenwerking met
Detheatermaker, Het Toneelhuis, hetpaleis, Het Bos, Mestizo Arts Platform, Morpho, Monty, wpZimmer, Rataplan, Corso & Kunsthal Extra City