benjaminplushetbos

Do 19 mei 2022
20:30

Van donderdag 19 tot zondag 22 mei roepen Toneelhuis en Het Bos unisono verzamelen in en rond de bosmuren voor een greep uit het touwtjes- en dingenwerk dat Benjamin Verdonck de voorbije jaren in de wereld heeft gezet.

Bekijk het hele programma via de tag benjaminplushetbos !

deze avond:

NOTALLWHOWANDERARELOST

Geestdrift (een vrolijk plezier in de absurditeit van de menselijke conditie) en een voorliefde voor het onzegbare. Weinig woorden, veel touwtjes, sneeuw, kleuren en hoekige figuren, deuren die opengaan en terug toe. Ga zitten en aanschouw dit weifelend en rusteloos, wispelturig en vluchtig werk. Een diorama, een kijkdoos, een wunderkammer.

Van en met Iwan Van Vlierberghe, Han Stubbe, Sébastien Hendrickx, Sven Roofthooft, Louisa Vanderhaegen, Benjamin Verdonck, Griet Stellamans / Productie: Toneelhuis, Het Bos

Tickets voor deze voorstelling (en alle andere data) via benjaminplushetbos.eventbrite.be