10 Jaar Mama's Open Mic

Di 17 mei 2022
20:00

Een van de grootste en naar alle waarschijnlijkheid het meest sympathieke platform voor woordkunst annex safe space voor beginnende en meer professionele kunstenaars vierde vorig jaar een tiende verjaardag. Vandaag vieren ze die gebeurtenis in hun Antwerpse heimat.

"Mama's Open Mic is één van de grootste en meest invloedrijke platformen voor woordkunst én een safe space voor beginnende en meer professionele kunstenaars. En: Mama’s Open Mic viert in 2021-2022 haar tiende verjaardag! Het platform doet dat met een explosieve show, waarin ze haar creative muscles flext... We begonnen het feest in Gent maar mogen de stad dat Mama's Open Mic heeft laten groeien tot wat het nu is, NATUURLIJK niet vergeten in onze celebrations! Vandaar dat MOM afreist to celebrate where it ALL began. Join us to celebrate MOM becoming 10 and check the sneak peek into the future that awaits her. Samen met een paar van MOM’s favoriete artiesten bouwen we een feestje! And stay tuned, they might come and celebrate in your city soon…"

◿ “Mama’s Open Mic is a community where everyone can be an artist. It's all about LOVE and creating a safe space aka no negative -ism and phobias: racism, sexism, ageism, homophobia, etc. at Mama's house!”

Live band met:

Calya J. // Andy Kisema // Vincent Santfoort // Sam Renascent.


Vocals:

Elise Kiambi // SESA // NISHIMIYE // Fred Gata // Justine Theizen // AKB


Hosts:

Maravilha en Sakina.

GRATIS!