Extra Academy: Bruno Zhu

Do 10 maart 2022
19:00

Extra Academy organiseert een open programma van lezingen, performances, workshops en screenings rond artistieke praktijk, reflectie en onderzoek. Het platform is er een waarbij deelnemers kennismaken met praktijken en visies die niet of nauwelijks in de media of het kunstonderwijs aan bod komen.

Bruno Zhu (b. 1991, Portugal) is an artist living and working between Amsterdam and Viseu. Recent projects were presented at Halle für Kunst Steiermark in Graz, X Museum in Beijing, Fri Art in Fribourg, Frans Hals Museum in Haarlem, UKS in Oslo and Kunsthalle Lissabon in Lisbon. Zhu is a member of A Maior, an exhibition program set in a home furnishings and clothing store in Viseu.

Tonight Bruno will present A Maior, a curatorial project set inside a clothing and home goods store in Viseu, Portugal.