Chupame El Dedo / University Challenged

Wo 10 november 2021
20:00

Gratis concert!

CHUPAME EL DEDO

Colombiaanse alliantie tussen Eblis Álvarez (Meridian Brothers) en Pedro Ojeda van Romperayo die ontstond toen het Berlijnse Haus der Kuturen hen voor het festival Böse Musik commissioneerde om dead metal af te kruiden met tropical.
Het enthousiasme van het laaiende publiek deed het duo spontaan besluiten om samen een plaat op te nemen waar grindcore, speed- en deadmetalgemeenplaatsen heupschuddend tegen salsa, cumbia, currulao en reggaeton aan schuren. Een avondje tropische gekte, stijlvolle ontwrichting en mitraillerende drums…
https://discrepant.bandcamp.com/album/chupame-el-dedo

UNIVERSITY CHALLENGED

Ajay Saggar, Oli Heffernan en Kohnei Matsudo begonnen in 2019 met elkaar te tjangelen en bouwden in een mum van tijd een ijzersterke live reputatie op in Nederlend met majestueuze shows vol melodieuze orkestraliteit die niet zelden uitmondde in een epische powerbom. Al die magie ontstond tegen tegen een achtergrond van zelfgemaakte en bewegende beelden.
In 2020 verscheen Oh Temple; een album met 8 hypnotiserende tracks die alle stijlen, zoniet alles, overspant.
https://universitychallenged.bandcamp.com


Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.