Stuff. / Abrahamblue

Vr 15 oktober 2021
20:00

STUFF.

maakt energerende muziek die van zoveel muzikale walletjes eet dat het eerder onbegonnen werk is haar in woorden te vatten.

Wat we wel kunnen verwoorden is ons enthousiasme om het feit dat ze hun verkapte ritmes, verknipte melodieën en elektronische effecten nog eens op Het Bospodium zullen produceren. Hun jongste worp heet niet toevallig T(h)reats en is het resultaat van alle ideeën die ontstonden tijdens live optredens of inspiratie die de afzonderlijke bandleden opdeden bij de elvendertig andere projecten waar ze deel van uitmaken.

‘Uren van praten, filosoferen en fantaseren over hoe we het nieuwe album zouden kunnen aanpakken, leverde niets concreet op. Aldus begonnen we, zoals gewoonlijk, muziek te maken om te zien waar we zouden landen. In deze tijden, met deze mensen…. leverde het dit resultaat op.’*

Abrahamblue

"Antwerpse zanger, producer, componist en visual artist. Sinds we van zijn bestaan hoorden via de LA based Soulection crew, staat Abraham non-stop op repeat. Voor fans van classic soul zoals Frank Ocean en D'Angelo tot futuristische producers zoals Kaytranada – Abraham Blue is in onwaarschijnlijk schoon gezelschap.Watch out world, this kid is about to paint it Blue."