Visitations: A Trio / The Groovecats Deluxe

Vr 10 september 2021
19:30

Onder de noemer Visitations stelt Sound in Motion de kruisbestuivingen, gelijkenissen en/of verschillen tussen muzikanten uit verschillende windstreken centraal tijdens een korte residentie.

Voor de derde editie van Visitations in 2021 – en de eerste dit jaar met een live publiek – aanvaardden Mazen Kerbaj (LB, trompet), Elko Blijweert (BE, gitaar), Sharif Sehnaoui (LB, gitaar), Jeroen Stevens (BE, drum), Raed Yassin (LB, bas), Simon Beeckaert (BE, bas) en Milan Warmoeskerken (BE, gitaar) de uitdaging om zich onder te dompelen in een muzikaal avontuur gedurende een driedaagse residentie in Het Bos.

Op de tweede dag van Visitations voegt Raed Yassin zich bij het gezelschap en zullen de artiesten met hun eigen bands “A” Trio (Kerbaj, Sehnaoui, Yassin) en The Groovecats Deluxe (Blijweert, Stevens, Beeckaert, Warmoeskerken) concerteren.

Djs PingPong (Pippe Ping & Wanda Pong) pingpongen u met plaatjes vlotjes de nacht in.

Tickets via https://soundinmotion.be/concerts/visitations-iii-2021-2/

Met de steun van: Vlaanderen State of the Art, Sound in Motion, Het Bos, De Studio.