Strobo: David Numwami / Peet

Zo 05 september 2021
15:00

Onder Stroom en Het Bos pikken de draad van hun gefnuikte romance weer op. Dat doen we onder de zachte streling van een zomers namiddagzonnetje op, niet geheel toevallig, zondag. Live muziek, live zon en live life; de ideale weekafsluiter!

DAVID NUMWAMI

Brussels alleskunner met duizend muzikale poten. Hoewel hij in Vlaanderen redelijk onderbelicht wordt, maakt hij al enkele jaren serieuze brokken in Brussel en bezuiden de taal- en of landsgrens. Zo danste hij op een zelfgespannen lijntje tussen pop, afrobeat en elektronica met Le Colisée, schreef hij songs voor Nicholas Godin van Air, was hij deel van de begeleidingsband van Charlotte Gainsbourg en speelde hij samen met Sebastien Tellier. Als David Numwami slaagt hij weer een andere weg in en betovert hij ons met dartel gedeunde chansons in zuiders sausje.

PEET

Rapper en beatmaker die ook te boek staat als Docteur Peet, Docteur Love of Dirty Peet, dan wel Supra Bawler. Hij verbouwt al jaren podia met Le 77, maar zette zichzelf dit jaar op de kaart met zijn solo debuut Mignon waarop hij Brusselse straatpraat en caféklap meesterlijk vertaald naar doodeerlijke songs. Live show mét band!

Tickets €10 via https://strobo-numwami-peet.eventbrite.be