Verhaal de Natuur met Klimaatdichters, Samira Saleh, Ruben Y Jose, Word Wa(a)r

Vr 27 augustus 2021
18:00

Welkom op het startschot van het project Verhaal De Natuur!

We gaan met dit project op zoek naar verhalen over de natuur die nu nog niet vaak aan bod komen. Samen met de peter van het project Antwerps stadsdichter Seckou Ouologuem verbinden we slampoëten in een natuurgebied met een natuurgids en gaan we voor uitwisseling met Natuurpuntvrijwilligers en de superdiverse leden van FMDO. De verhalen die hieruit vloeien bundelen we via video en een podcast.

Benieuwd hoe dit klinkt, of wil je meer te weten komen over het project?
Laat je onderdompelen in de natuurbeelden van beeldend kunstenaar Younes van den Broeck AKA Spitler en luister exclusief naar de eerste previews van de slammers. Geniet van de Peruaanse melodieën van fmdo-deelnemers Ruben en Jose en kom kijken naar de woordkunsten van Samira Saleh en de slambattles van Word Wa(a)r!

live: Klimaatdichters, Samira Saleh, Ruben y Jose, Word Wa(a)r
Host: Seckou Ouologuem
interview: Hind eljadid, Young B en Spitler

inschrijven verplicht, beperkte plaatsen.
ism Natuurpunt.