STUFF. Releaseshow T(h)reats

Za 12 juni 2021
19:00

Openlucht show bij Onder Stroom !

Omdat artiesten het liefst voor zoveel mogelijk mensen en paardenkoppen spelen en omdat onze vrienden van Onder Stroom een Stroomplein hebben met momenteel een driedubbele capaciteit van onze concertzaal, hebben we lekker gezellig samen besloten om het concert te verplaatsen naar Onder Stroom. Dat betekent meteen 100 extra plaatsen. Joepie, ofwa?

STUFF. maakt energerende muziek die van zoveel muzikale walletjes eet dat het eerder onbegonnen werk is haar in woorden te vatten. Wat we wel kunnen verwoorden is ons enthousiasme om het feit dat ze hun verkapte ritmes, verknipte melodieën en elektronische effecten nog eens op Het Bospodium zullen produceren. Hun jongste worp heet niet toevallig T(h)reats en is het resultaat van alle ideeën die ontstonden tijdens live optredens of inspiratie die de afzonderlijke bandleden opdeden bij de elvendertig andere projecten waar ze deel van uitmaken.

‘Uren van praten, filosoferen en fantaseren over hoe we het nieuwe album zouden kunnen aanpakken, leverde niets concreet op. Aldus begonnen we, zoals gewoonlijk, muziek te maken om te zien waar we zouden landen. In deze tijden, met deze mensen…. leverde het dit resultaat op.’

Deuren: 19u! / Concert: 20u / Sluit: 22u

Extra Tickets beschikbaar! ☞ https://stuff-threats.eventbrite.be