A WAY with Otark: Injeera
Take Away menu + live radio stream
A WAY with Otark is een multisensorische eetervaring die je vanaf 25 maart op 4 donderdagavonden in huis kan halen vanuit Het Bos.
Voor A WAY kruidt Otark het reeds smaakvolle eten met nóg meer ingrediënten die echter niet allemaal eetbaar zijn. De meeneem-maaltijd is immers van voet- en bijnoten voorzien onder de vorm van een kleine, wekelijks veranderende, publicatie die we door Risiko Press laten drukken. Iedere editie staat in teken van een welbepaald thema en een wekelijkse gast selecteert muziek en geluid onder de vorm van een live gestreamde radio show op We Are Various.
Take Away tussen 17u - 19u
Live Stream via WAV Radio vanaf 17u met Binyam Belestse Mehari (dj Bini) tussen 19u-20u
On the menu:
Injeera baked by Nyat Efrem
with a choice of the following
interpretations of
Eritrean/ Ethiopian dishes:
Mitten Shiro/ Chick Pea Stew - €5
Tsebhi Birsen/ Spicy Red Lentils - €5
Hamli/ Buttery Greens - €5
Hilbet/ Fava & Fenugreek Cream - €5
Smokey Okra and Onions - €5
Ayib/ Curd Cheese - €5
°°°
Side Kicks:
Siljo/ Fermented Fava and Mustard Condiment - €2
Oromian Koch-kocha/ Minced Green Pepper Sauce - €2
Awaze/ Hotsauce - €2
More Injeera - €2
°°°
Dessert:
Coffee Ice Cream - €2,5
Mandarin and Tena Adam Sorbet - €2,5
°°°
Reservaties (liefst voor dinsdagavond) via away@otark.be