Bosbubbles: Milan W. / Universal Exports Dj's

Vr 02 oktober 2020
20:00

Met Bosbubbles steken we wekelijks een artiest of band in een bubbel met een kunstenaar-scenograaf om daar naarstig te werken aan een decoratieve setting. Elke Bosbubbel wordt geniaal gecapteerd en gemonteerd tot een videoclip, concertregistratie, kortfilm of muzikaal beeldverhaal door filmmaker Maxim Hectors. Bovendien kan u, telkens op vrijdagavond, de desbetreffende artiest live aan het werk zien in de scenografie van de al even desbetreffende scenograaf.

Milan W.

de vergezochte nom de plume van Milan Warmoeskerken. W. transformeerde van jonge gitaargod naar een multi instrumentaal elektronica expressionist die de grenzen van dansmuziek aftast als hij niet tjingeltjangelt bij pakweg Mittland och Leo, Flying Horseman, Blackie & The Oohoos, The Tone Zones of Condor Gruppe.

Scenografie: Ena Podgorac


+ Universal Exports Dj's

Allon Kaye + Roman Hiele + Yves de Mey

Beperkte capaciteit!
Tickets via + https://bb2-hetbos.eventbrite.be