Vruchtbare Grond

Za 12 september 2020
16:00

In de centrifugale kracht die het immer kinetische Bos genereert, zweven tal van kunstenaars die niet zelden op zoek zijn naar hun eigen centrum. Om het najaar af te trappen, trekken we negen kunstenaars uit de vruchtbare grond Het Bos in om hun zoektocht te verbeelden. Negen verhalen tussen daar en hier. Tussen tapijten, tradities, vazen en stof. Tussen Antwerpen en Syrie, Irak, Brazilië of Duitsland. Tussen gewoontes, gebruiken, gemis en gewin. Tussen oud dat nieuw wordt. Tussen traditioneel en modern. Tussen buren, gebouwen, plekken. Tussen wat ooit was, weg is of nog moet zijn.

Een Residentie-werkperiode met Expo door

Hannah Giese, Smila Zinecker, Hussein Shikha, Sadrie Alves, Joud Toamah, Gilani Raja, Betül Safika, Aida Verstraete en Vitória Damiani.


De expo is te bezichtigen op :

Do 10 September tussen 18u & 00u (opening met reserveringstijdslots via https://vruchtbaregrond-hetbos.eventbrite.be)
Vr 11 & Za 12 September tussen 16u & 22u.
Zo 13 September tussen 10u & 15u (In combinatie met Otark Breakfast Club)