Mattias Decraene / Liew Niyomkarn - canceled

Vr 31 juli 2020
20:00

Er klinkt weer muziek in Het Bos! Iedere vrijdag is er een concert in een smetteloze ruimte. Aangezien jullie nog niet op elkaars schoot mogen kruipen krijgt eenieder een stoel toegewezen, wat de felbevraagde plaatsen danig beperkt. Bestel daarom belachelijk snel uw ticket (ticketlink verschijnt de week voor het concert).

MATTIAS DE CRAENE
Mattias De Craene is de Gentse saxofonist die je wellicht kent van Nordmann of MDC III. Terwijl de elektrische noir en geestverruimende rituelen van Nordmann en MDCIII nachtelijk wangedrag en turbulente grooves uitstralen, bewandelt Mattias De Craene met zijn soloproject een veel meer contemplatieve route, op zoek naar een persoonlijk en meer introvert geluid, op de grens tussen minimalisme en melancholische meditatie, gericht op de saxofoon als innerlijke klankkast.

LIEW NIYOMKARN
Deze Amerikaanse componist woont en werkt in Antwerpen, maakt samen met Inne Eysermans geluiden onder de noemer Velma Spell en is naast ultimate frisbee ook met mooie muziek bezig. "Liew’s work takes a critical view of geography’s historical roots, often referencing rituals, co-existence between human and non-human beings, and audio culture. Coming from sound experimental practice, Liew expresses a set of natural sources through synthetic sound, field recording, and texts, comes together to reconfigure the story into performance and object forms. Liew has performed in many various places such as High Zero Festival (Baltimore), Studio Loos (Den Haag), WORM (Rotterdam), DAAD (Berlin), The Wulf (Los Angeles) and among other places. "

  • www.liewniyomkarn.com
  • www.liew.bandcamp.com

Kom op tijd! De 2 concerten zijn aaneensluitend zonder pauze. De deuren sluiten na aanvang van het concertprogramma!

Lees ook zeker even onze richtlijnen voordat je langskomt: https://www.hetbos.be/magazine/het-bos-in-tijden-van-corona