Schroothoop / Radio Hito

Vr 10 juli 2020
20:00

Er klinkt weer muziek in Het Bos! Iedere vrijdag is er een concert in een smetteloze ruimte. Aangezien jullie nog niet op elkaars schoot mogen kruipen krijgt eenieder een stoel toegewezen, wat de felbevraagde plaatsen danig beperkt. Bestel daarom belachelijk snel uw ticket (ticketlink verschijnt 1 week op voorhand).

SCHROOTHOOP
PVC-fluiten, jerrycan beats en werfemmer-baslijnen, ze omschrijven hun muziek zelf ook wel als "Junk Jazz". De bandleden van schroothoop leerden elkaar kennen in Brusselse straatfanfares, waar ze sowieso al Marokkaanse chaabi, Afro-Cubaanse ritmes en Oosterse melodieën door elkaar gooiden.

Hun eerste plaat, 'Klein gevaarlijk afval', werd geproduceerd door Dijf Sanders, die eerder naar Nepal en Java trok voor muzikale inspiratie. Zo ver reizen, terwijl iedereen thuis een volle PMD-zak heeft staan....

RADIO HITO
Radio Hito, oftewel Yohanna Nguyen, accompagneerd zichzelf op verschillende keyboards en zingt in het Italiaans. Haar laatste release kwam uit op het Brusselse MIDI FISH. Ze zou eigenlijk al op het Delta~Wave festival spelen eind mei.. herkansing!

 • jan

 • zo17 jan

 • ma18 jan

 • di19 jan

 • wo20 jan

 • do21 jan

 • vr22 jan

 • za23 jan

 • zo24 jan

 • ma25 jan

 • di26 jan

 • wo27 jan

 • do28 jan

 • vr29 jan

 • za30 jan

 • zo31 jan

 • feb

 • ma01 feb

 • di02 feb

 • wo03 feb

 • do04 feb

 • vr05 feb

 • za06 feb

 • zo07 feb

 • ma08 feb

 • di09 feb

 • wo10 feb

 • do11 feb

 • vr12 feb

 • za13 feb

 • zo14 feb

 • ma15 feb

 • di16 feb

 • wo17 feb

 • do18 feb