Kunstructief: Prijszetting in de grafische sector

Wo 18 maart 2020
20:00

Vraag je je als grafisch ontwerper of kunstenaar ook wel eens af hoeveel poen je eigenlijk voor je werk kan, mag of moet vragen? Kom er op woensdag 18 maart in Het Bos alles over te weten tijdens onze infosessie over prijszetting. Nana Esi en Sophie Keij – de bezielers van virtuele studio Atelier Brenda – geven al hun geheimen prijs.

In 2014 richtten Nana Esi en Sophie Keij Atelier Brenda op. In hun virtuele studio kan je terecht voor logotypes, digitale media, visuele identiteit, onderzoek & consulting en webdesign. Ze werken onder meer voor de Beursschouwburg en ontwierpen de website van Het Bos.

Deze infosessie gaat door bij Het Bos. Meld je aan via kunstructief@kopvzw.be, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Breng op de dag zelf €10 cash mee.

KUNSTRUCTIEF is een samenwerking tussen KOP en Het Bos. Met deze infosessie lichten we de zakelijke aspecten van het kunstenaarschap toe. Met de steun van SMart, een coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en –beheer.