Boslabs: Kleien met Maika / Grafische partituren met Liew en Inne

Wo 04 maart 2020
13:30

Maika Garnica is vanuit haar beeldhouwopleiding nogal geïnteresseerd in objecten en keramiek. Met chamotte maken we kleivormen!

Liew Niyomkarn en Inne Eysermans komen op bezoek, om samen grafische partituren te maken. Liew werkt als geluidskunstenaar en muzikant. De geluiden waar ze mee werkt herinneren aan de natuur. Inne maakt muzikale uitvoeringen en ruimtelijke composities, vaak in combinatie met tekst en/of (bewegend) beeld.

BOSLABS is een artistiek laboratorium in het centrum van Antwerpen, een creatief atelier voor jongeren. Met BOSLABS maken we de verbinding tussen de kunstenaarsresidenties in Het Bos en verschillende groepen, passanten, jongeren en publieken in de stad.

Elke woensdag van 13:30 – 16:00 (niet tijdens schoolvakanties)

Boslabs is GRATIS