5 Years Belly Button Records: Tuff Guac release show / Vision 3D

Vr 21 februari 2020
20:00

TUFF GUAC is het cowboy garage pop project van Rafael Valles Hilario (MOAR, Jagged Frequency, Brorlab, Belly Button records). Garage pop die zich afkeert tegen de haat voor de gitaarsolo en de kitscherige country riedels. De renaissance van de Belgische bubblegum en tevens de dood van onze muzikale trots. Samen met lichaamsdelen van King Dick en Mogo wordt u live meegenomen naar de plek waar u 30 minuten eerder ook al stond… Tenzij u aan het line-dansen slaat natuurlijk! Het debuut album wordt hier deze avond gereleased met veel boe of bah.

Vision 3D " is samengesteld uit de assen van o.a. Thee Marvin Gays. Cleane (niet te verwarren met proper) female fronted frans gezongen garage punk uit Doornik. Verwacht u aan primitieve hakzalverijen om uw oren wijl brutaal schommelend op het linkerbeen van uw buur. In 2019 kwam zowel de 7" als de eerste LP uit op Belly Button en tourden ze door Europa met Pink Room."

Frankie Traandruppel " bestaat uit één enkele dubbelzinnige veteraan die uitgebroed is op gesmolten buislicht. Lo-Fi uit Diest met Perkamentus in de hoofdrol. Of niet. Live brengt hij zijn seizoenswerkers mee om u allen één voor één op zijn knie te leggen voor een flink pak slacker pop gedeeld door 2, maal 5. 60's zonder handen met teveel tanden. In 2020 komt zijn 2de 7" uit op Belly Button."

Deathstar MacGyver "maakt HITS op zijn kamer en danst nu al een half jaar iedereen naar huis door deze bij wijze van karaoke in een gulden legging te vertolken in het bijzijn van jullie, het publiek! Zing mee en verwacht u aan een volle plaat in 2020 die vandeslevens niet meer onder uw hersenpan vandaan te halen zal wezen. "

Dj Sets: Hotsjumenas, MOSHI MOSHI, Dj Ronny (Ronny Rens)