Monokimono EP Release

Do 20 februari 2020
20:00

Monokimono presenteert 'Kameleon' live in Het Bos. Vijf nummers die gegroeid zijn vanuit op videotape gevangen herinneringen.

Gasten:
Droompop van AARDE AAN DAAN
& dj Calagan

"Kimono’s zijn kostbare erfstukken. Van generatie op generatie worden ze doorgegeven. Zoals elke goede Belg had de grootmoeder van Ben Tanghe, frontman van monokimono, haar verkrotte woning en koterijen vol rommel gestouwd. Maar liefst 5,7 ton, om precies te zijn. Plastic zakjes vol plastic zakjes, kartonnen dozen vol tijdschriften en krantenknipsels, vuilniszakken vol kleren. Daar middenin, in een oude schoendoos, vond Ben de kimono van zijn familie. Zeventien verloren gewaande videocassettebandjes. Zeventien cassettebandjes waarop zijn hele jeugd is vastgelegd. Van verjaardagen en verkleedfeestjes tot ruzies en strandvakanties. Met dat materiaal en een paar synthesizers trok Ben de studio in. Het resultaat, zijn eerste EP, klinkt even kleurrijk als een kimono."

early-bird tickets met korting via bit.ly/monokimonoEP en krijgen een leuke verrassing op de avond zelf!