Boslabs: Zine Verf Klei

Wo 29 januari 2020
13:30

We verdiepen ons in één van bovenstaande disciplines. We experimenteren, proberen, beginnen opnieuw, reflecteren en werken iets echts af, met voorwerpen van Jaap Kruithof als inspiratie en Keith Harings energie in ons hoofd. We denken samen na, over verschillende 'waardes van dingen' en onderzoeken dit langs alle kanten. We vragen ons af wat we zelf in een museum zouden willen plaatsen en werken aan een publicatie en toonmoment.

BOSLABS is een artistiek laboratorium in het centrum van Antwerpen, een creatief atelier voor jongeren.

Boslabs is de sympathieke sweatshop van Het Bos, het labo waar mensen en jongeren uit Antwerpen en de rest van de wereld hard, gratis en onbezoldigd komen werken… aan kunst. Met Boslabs maken we de verbinding tussen de kunstenaarsresidenties in Het Bos en verschillende groepen, passanten, jongeren en publieken in de stad.

Iedere woensdagnamiddag van 13u30 tot 16u (niet tijdens schoolvakanties)