Lightning Dust + DCIM + Humbros

Do 28 november 2019
20:00

with Black Mountain members Amber Webber & Joshua Wells

Om Lightning Dust, de band van Black Mountain-bandleden Amber Webber en Joshua Wells, een zijproject van het space rock ensemble uit Vancouver te noemen, is toch wel een beetje te weinig credit. Lightning Dust is psychedelisch, combineert folk-elementen met kosmische synths, en zet de prachtstem van Webber op de voorgrond. Wegdromen is zeker toegestaan met deze psychfolk op de achtergrond. Na zes jaar komt er eindelijk een nieuwe Lightning Dust-plaat; de aanleiding voor een nieuwe tour. Luister alvast naar de prachtige singles Led Astray en Devoted To, en je weet waarom dit een band is die het checken meer dan waard is.

LEES HIER het interview met Amber Webber door bosmedewerker Tomas Serrien!

Humbros (fr)

DCIM (fr)