Kunstructief: Prijszetting Kunstwerken (infosessie)

Wo 23 oktober 2019
20:00

Vraag je je als beeldend kunstenaar af hoeveel €€€ je voor een werk kan vragen?

file
Op 23.10 praten we over prijszetting van kunstwerken, in een infosessie georganiseerd door Het Bos, SMart en KOP. Kom er alles over te weten tijdens een gesprek met Base-Alpha Gallery en nog nader te bepalen kunstenaar.

Over Base-Alpha Gallery:

Base-Alpha Gallery werd opgericht door Bart Vanderbiesen en opende haar deuren in 2007, met als doel om hedendaagse kunst te tonen van jonge Belgische en internationale makers die een sterke link hebben met de Belgische kunstscène. De galerij onderscheidt zichzelf door riskante kunst te cureren van Belgische artiesten zoals Lieven Segers, Michèle Matyn en Nadia Naveau. Ze ligt op wandelafstand van Centraal Station ezette zichzelf op de kaart door toekomstgericht denken en door subversieve kwalitatieve kunst een plaats te geven.

Mail naar kunstructief@kopvzw.be om je plaatsje te reserveren, want die zijn beperkt. Deelnemen aan deze infosessie kost €10. Neem ze cash mee.