Boslabs: Jaap Kruithof

Wo 02 oktober 2019
13:30

We openen in kleine groepen 4 dozen met materiaal van Jaap Kruithof, een verzamelaar-filosoof. We kiezen enkele mooie vormen om naar te kijken en zetten de rest aan de kant. Met onze ogen dicht maken we tekeningen in dikke lijnen. Op het einde van de middag werken we met Klei. Uit de vormen en indrukken van de middag creeëren we nieuwe objecten!

BOSLABS is een artistiek laboratorium in het centrum van Antwerpen, een creatief atelier voor jongeren.

WAT Boslabs is de sympathieke sweatshop van Het Bos, het labo waar mensen en jongeren uit Antwerpen en de rest van de wereld hard, gratis en onbezoldigd komen werken… aan kunst. Met Boslabs maken we de verbinding tussen de kunstenaarsresidenties in Het Bos en verschillende groepen, passanten, jongeren en publieken in de stad.

WANNEER woensdagnamiddag van 13u30 tot 16u (niet tijdens schoolvakanties)

WAAR Het Bos, Ankerrui 5-7, 2000 Antwerpen

Boslabs is GRATIS meer info: WWW.BOSLABS.BE en via karen@hetbos.be