OTARKINO - Short Films by Agnès Varda

Wo 29 mei 2019
19:30

Otarkino is een samenwerking tussen foodcollectief Otark en filmcurator Vincent Stroep. Charlotte Koopman en Hadas Cna’ani destilleren een associatief (en soms heel letterlijk) menu, gebaseerd op de visuele elementen, concepten en ideeën uit de gekozen film. Alle zintuigen worden tijdens de vertoning aangesproken en geprikkeld.

Otarkino brengt een ode aan de recent overleden, Franse maar in België geboren, proto-Nouvelle vagueiste en feministische icoon Agès Varda. Het programma   brengt een onderbelicht facet van haar oeuvre naar de voorgrond, de kortfilms. Elk werk is een verschillend universum, overladen met een indrukwekkend staccato aan filmische ideeën. Kom mee met ons naar de exuberante en rijkelijke wereld van Varda. Zoals steeds worden er aangepaste dranken en gerechten geserveerd.

"Otarkino brings an ode to the recently deceased, French but Belgian born, proto-Nouvelle Vagueist and feminist icon Agnès Varda. The program exposes a lesser-known part known of Varda’s practice, her short films. Each piece is a different universe, filled to the brim with an impressive staccato of filmic ideas. Come join us in Varda’s exuberant and lavish world. As per usual accompanying food and drinks will be served."

Start: 19:30 / VVK: €20 - Beperkte plaatsen!
Tickets via otarkino-hetbos.eventbrite.be in de Bosbar (zonder transactiekosten)