Extra Academy: MORITZ KÜNG

Do 28 maart 2019
19:00

Vanaf het najaar van 2018 lokt Extra Academy maandelijks een aantal gasten naar onze nederige stulp. Deze hoogst interessante mensen laten hun licht schijnen op eigen werk of dat van anderen, geven een lezing, tonen een film, starten een debat of doen iets nóg spectaculairder. Extra Academy is een alliantie tussen de Academie voor Schone kunsten, Sint Lucas School of Arts en Het Bos, gecureerd door kunstenaars Nico Dockx en Steve Van den Bosch

De in Barcelona wonende Moritz Küng is een onafhankelijk tentoonstellingsmaker, criticus en boekredacteur.  Zijn werk richt zich vooral op de kruising met beeldende kunst en architectuur. Verder publiceert Kung kunstenaarsboeken: zijn recente publicaties omvatten twee catalogi raisonné: The Book (s) van Peter Downsbrough (2011), en Books & Posters van Heimo Zobernig (2016). Hij studeerde in 1988 af aan de Gerrit Rietveld Academie in Architecture Design en werkte voor instellingen zoals het Architektur Forum in  Zürich; Le Magasin in Grenoble; kunstencentrum deSingel in ons aller Antwerpen & centre d'art Casino in Luxemburg. Hij organiseerde grootschalige projecten voor de culturele hoofdstad festiviteiten in Brussel (2000).

Extra Academy is gratis.
De lezingen starten om 19u scherp en alsof dat nog niet volstaat kan u nà deze Extra Academy, samen met de gasten en de deelnemers, de benen onder de eettafel steken voor een diner van Otark.
Reserveren hiervoor is aan te raden via otarkproductions@gmail.com.