Colin Matthes: THE ALMOST NOW (finnisage, riso-expo, boekpresentatie)

Zo 29 november 2015
10:00

THE ALMOST NOW (expo)

"HANDWERK"
een portfolio riso-prenten van Belgische en Amerikaanse kunstenaars wordt vandaag voor het eerst vrijgegeven en tentoongesteld. Tijdens zijn residentie in het Het Bos koppelde curator Colin Matthes een groep Belgische kunstenaars aan een eerdere selectie Amerikaanse artiesten waaronder Maja Ružnić, Makeal Flammini, Santiago Cucullu en Mike Pare. Jan Matthé draait alle afbeeldingen zorgvuldig door de riso. Deze 'Limited edition' prints zijn vandaag te koop.

Boekpresentatie: "BACK IN FIVE MINUTES"
"a risograph printed book produced in tandem with The Almost Now, a two-month project where I transformed Het Bos into my personal public workspace. I applied research from flyover country, the vast Middle of the USA, to make an exhibition and this book at Het Bos, in Antwerp, Belgium. Rural community phenomena, North Dakota’s recent oil boom, consistently burning landscapes, and daily inconsistencies informed this project. " Colin Matthes

Van 10.00u tot 16.00u
GRATIS