OTARKINO 'A Garden Piece' (filmdiner)

Do 08 mei 2014
19:00

Voor het festival haalde Otarkino inspiratie bij Earth.Rope.Pot.Plant van Narelle Dore en Sigrid Volders. De twee filmdiners, A Garden Piece en A Rural Dinner bevatten onder andere werk van de ondergewaardeerde Schotse dichter-filmmaker Margaret Tait die opgroeide op de Ornkey eilanden in het noorden van de Highlands. Zoals steeds wordt een menu gepresenteerd dat in relatie staat tot de beelden die je ziet.

Otarkino is een samenwerking tussen filmcurator Vincent Stroep en Otark Productions, het food collective van Hadas Cna'ani en Charlotte Koopman. Hadas en Charlotte ontwikkelen een menu op basis van visuele elementen, concepten en ideeën uit de geselecteerde film. Dit resulteert in een diner gevuld met zowel associatieve als letterlijke referenties naar de film. Door het menu te serveren tijdens de filmvertoning breiden ze de filmische ervaring aanzienlijk uit. Smaak en geur worden aan het zintuiglijk spectrum toegevoegd.

Reserveren is aangewezen!

Van 19.00u tot ±20.30u

Inkom: 12 euro

Reserveren: reservaat@hetbos.be