Tumba x Naïma M. (Mama's Open Mic)

Bosbubbles - Bubbel 5

Met Bosbubbles steken we wekelijks een artiest of band in een bubbel met een kunstenaar-scenograaf om daar naarstig te werken aan een decoratieve setting. Elke Bosbubbel wordt geniaal gecapteerd en gemonteerd tot een videoclip, concertregistratie, kortfilm of muzikaal beeldverhaal door filmmaker Maxim Hectors.

Video Credits:
Performance by Tumba
Music & performance by Calya J.
Scenography by Naima M.
Illustrations by Yema Gieskes
Make-up artist: Pauline Kiambi
Video by Maxim Hectors
Light-technician: Grimm Van Gestel
Sound by : Bram Van Houtte
Production: Het Bos & Mama's Open Mic
Camera equipment by De Imagerie, Anne Reijniers

Mama’s Open Mic

Op uitnodiging van Mama’s Open Mic deelt Spoken Word artieste Tumba een inkijk in haar wereld. door een stap terug te nemen en ruimte te laten tussen verbeelding en beleving, hoopt ze een safe space te creëren voor zelfexpressie. In dit creatieve proces wordt ze bijgestaan door muzikante Cayla J, grafisch ontwerpster Yema Gieskes en scenografe Naima Moldenhauer.

Tumba

Elise "Tumba" Kiambi (1999) is een spoken word artist met Congolese en Angolese wortels die in Brussel zijn ontsproten. Ze beschouwt het persoonlijke als publiek eigendom en verkent de perceptie van het Zelf door de ogen van Anderen. Tumba werkt voornamelijk vanuit haar eigen ervaringen met ontworteld zijn, afgesneden familiebanden en wonden die nog moeten helen. Haar werk is een verzameling van momentopnames die niet passen binnen het grote plaatje.

Calya J

Jessica Boyleba Balehen is een Belgische artiest die haar ervaringen in geluid poogt om te zetten. Na een jarenlange zoektocht naar haar eigen stijl, vond ze deze met de release van haar EP Blueprint. Een mini album met mystieke door beats gedragen soundscapes en soulvolle vocals en raps.

Naima & Yema Gieskens

Belgisch-Algerijns beeldend kunstenares, researcher en dromer uit ‘de tout-monde’. Ze heeft creatieve reikwijdtes die steeds achter de schermen tot stand komen. Op uitnodiging van het MOM-collectief gaat ze dit keer als scenografe te werk. De Belgo-Congolese visueel artieste Yema Gieskens voorziet haar scenografie van visuals.