Boslabs zegt bedankt

Dank aan al onze donateurs

Wat zegt de toekomst?

We willen graag onze grote waardering uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen. Met jullie gulle donaties en de verdubbeling van JEZ hebben we een indrukwekkend bedrag van €19.160 kunnen verzamelen. Samen met de subsidie van Erasmus+/JINT kunnen we nu de toekomst van Boslabs voor het schooljaar 2023-2024 veiligstellen. Dit succes vervult ons met trots, en we willen onze vrijwilligers, medewerkers, kunstenaars en Boslabs-jongeren enorm bedanken.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze website en Instagram, waar we regelmatig updates delen. Mis ons niet tijdens het Tienerfestival WE OUTSIDE op donderdag 29 juni op het Theaterplein. We nodigen je ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze werking. Hoewel we even pauzeren tijdens de zomer, zijn we in september weer vol energie terug om er samen met jullie een succes van te maken.

Ondanks dit fantastische bedrag blijft steun altijd welkom (lees nodig), we werken op dit moment aan een manier om hier structureler mee om te gaan, zowel vanuit Boslabs als vanuit Het Bos. Daarover snel meer! Voor nu bedankt bedankt bedankt!