Boslabs

Wo 05 oktober 2022
13:00

elke woensdag tussen 13u en 15u30

deze week: In het Boslabs atelier kijken we naar het werk van enkele Bosacademie residenten en formuleren een beeldend antwoord op hun werk!

In Radio Boslabs luisteren we naar onze eerste Radioboslabstrack en beginnen we aan een nieuwe!

Boslabs, het creatieve atelier van Het Bos, brengt vrijwilligers, kunstenaars en jongeren met verschillende culturele achtergronden, nationaliteiten en talen samen. Ontmoeting staat centraal, iedereen leert van elkaar! Boslabs is een ruimte voor jongere, een plek om naar terug te komen. Boslabs voorziet een divers programma: creatieve workshops (oa schilderen, tekenen,...) en muziekworkshops (oa radio maken, dj'en... tijdens Radio Boslabs)

Wat doen we ?
13u-13u30 samen eten
13u30-15u30 Boslabs atelier en Radio workshops