Electronic Jam

Do 12 oktober 2023

ism Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Op 12 oktober gaat het dak eraf in Het Bos, want de elektronische revolutie van live muziek staat op het punt te exploderen!

Leerlingen van het Live Electronics departement van het Conservatorium van Antwerpen nemen het podium over voor een elektronische jam die je niet wilt missen. Dit evenement is een open uitnodiging aan alle muzikanten en producers die een elektrisch signaal kunnen uitsturen. Of je nu een live coder, een modular patcher, een computer whiz kid bent, of als je gewoon een instrument bespeelt met een arsenaal aan klankvervormers, je bent hier van harte welkom. Via ons lokale netwerk zal een Ableton Link clock worden verzonden, zodat iedereen die wil, kan inloggen en meedoen. En voor degenen die de traditionele route verkiezen, bieden we kloksignalen op de vertrouwde MIDI DIN-connector, perfect om drumcomputers, pedalen of software aan te sturen. En maak je geen zorgen over je output, want we hebben een overvloed aan DI-boxen beschikbaar, zodat je kunt inpluggen op het podium met standaard jack instrumentkabels. De regel is simpel: alles kan en mag, zolang we maar samen muziek maken. Dit is pas het begin, want deze jam is de kick-off van een gloednieuwe reeks elektronische jamsessies, georganiseerd in samenwerking met het conservatorium en het fonkelnieuwe label macro<3

Dus, markeer 12 oktober in je agenda en sluit je aan bij de elektrische revolutie. Het Bos zal trillen van de elektronische vibes, en jij bent van harte welkom om mee te doen!

GRATIS !