Lorie Bevins / L. Jacobs

Do 09 december 2021
20:00

Dit evenement is spijtig genoeg geannuleerd!

LORIE BEVINS album release

Zelfverklaard multi-noninstrumentalist B. Van den Eynden bedacht Lorie Bevins om pop songs te produceren tijdens slapeloze nachten. Om muziek te genereren in een staat van vermoeienis. Om te werken als een halfslachtig automaat dat de slaapkamer langzaam ziet oplichten en oplossen terwijl de zon zich van de einder onttrekt. Simultaan de herinnering oproepend aan de exacte manier waarop die zon opkomt over de ondiepe moerassen en de ochtenddauwige afrit 8 die bezuiden de keukenraam ligt elke ochtend. Elke keer ochtend weer…

L. JACOBS

Dat is Lennert van onder meer MDCIII, Rape Blossoms, The Germans en pakweg cUNSt, maar als L. Jacobs doet hij het zonder bandleden en bijgevolg helemaal alleen.
De muziek van deze auditief ontdekkingsreiziger is de verklanking van zijn verbeelding. Zijn instrumentale composities leiden hem langs zowat elk (experimenteel) genre, van het betere tapegecollageer over minimalisme tot folk-rock en dub. Zijn eersteling Enthusiasms verschijnt op 12 november bij les Albums Claus. Om het ding live ietwat tot zijn recht te laten komen, neemt mijnheer Jacobs de musici Sarah Yu Zeebroek, Geoffrey Burton en Noah Melis mee naar Het Bos.