Duma / Vermin Twins

Vr 05 november 2021
20:00

Helaas hebben we last minute te horen gekregen dat Duma door omstandigheden vanavond niet naar Antwerpen kan komen. Hierdoor hebben we samen met Vermin Twins besloten naar een nieuwe datum te zoeken. Alle tickethouders worden gecontacteerd en terugbetaald. Sorry, excuses en het spijt ons.

DUMA (Kenia, Nyege Nyege tapes)

Martin Khanja ofte Lord Spike Heart en Sam Karugu ontsproten uit de bloeiende ondergrondse metal scene van Nairobi en vonden zo hun weg naar de Nyege Nyege stal. Het duo vulde een Keniaans vat met brute adrenalinedrums, scheurende grindcore gitaren en abrupte tempowisselingen en zal dit ongegeneerd openen op het podium om een donkerdrijgend sfeertje van sinistere sonische agressie te creëren. Gezellig!

VERMIN TWINS Pop LP release

Ongedierte heeft doorgaans de vervelende eigenschap zich in een ijltempo voort te planten. Het mag dus niet verbazen dat de tweeling voor de gelegenheid is uitgegroeid tot een zevenling.
Het Vermin Septet knutselde afgelopen jaar aan een nieuwe sound doorspekt met schurende houtblazers, zweterige ritmes en naïeve melodieën en heten u bij deze van harte welkom in hun primitief klankuniversum.