Bosbubbles: Vieze Meisje x Yasmin Van der Rauwelaert

Vr 09 april 2021
20:00

Met Bosbubbles steken we wekelijks een artiest of band in een bubbel met een een kunstenaar-scenograaf om daar naarstig te werken aan een decoratieve setting. Elke Bosbubbel wordt geniaal gecapteerd en gemonteerd tot een videoclip, concertregistratie, kortfilm of muzikaal beeldverhaal door filmmaker Maxim Hectors. Anders dan in 2020 lanceren we de nieuwe Bosbubble-video’s, net als een voorstelling, in première op een specifieke dag en specifiek uur.

Performance of "VLEES & STEEN" by Vieze Meisje
Scenography by Yasmin Van Der Rauwelaert
Video by Maxim Hectors
Make Up & Hair by Sigrid Volders
Styling by Maya Dhondt & Lisah Adeaga
Technicians: Bram Vanhoutte & Sam Vandenhoeck
Production by Het Bos
Thanks too Tabledance, De Imagerie & Anne Reijniers

VIEZE MEISJE is een samenwerking van Maya Mertens en Azertyklavierwerke die haar oorsprong vindt in het idolate sentiment dat ze bij elkaar opwekken. Na elkaar lang besnuffeld en voorzichtig gepolst te hebben, zijn ze uiteindelijk samen in een kot gekropen. Zij pent eigengereide powezie die hartverwarmend eerlijk, hilarisch grappig en soms van een hondsbrutale elegantie is. Hij tovert met acrobatische biets, loeps en geluidjes die de geluidsband vormt van van een dansfeestdeconstructie die eindigt in sonore chaos. Een optreden van Vieze Meisje is een levensveranderende ervaring die je voor eeuwig ressorteert onder de Vieze Cirkel die het leven in feite is..

YASMIN VAN DER RAUWELAERT Beeldend kunstenaar en muzikant bij De Batteries, Nubots, Twin Flames en performeert solo onder de namen Miasyn en Kokoku.