Bosbubbles: Tsubasa Hori x Sadrie Alves

Vr 05 maart 2021
20:00

Met Bosbubbles steken we wekelijks een artiest of band in een bubbel met een een kunstenaar-scenograaf om daar naarstig te werken aan een decoratieve setting. Elke Bosbubbel wordt geniaal gecapteerd en gemonteerd tot een videoclip, concertregistratie, kortfilm of muzikaal beeldverhaal door filmmaker Maxim Hectors. Anders dan in 2020 lanceren we de nieuwe Bosbubble-video’s, net als een voorstelling, in première op een specifieke dag en specifiek uur.

Performance of "Antwerp Manzaï" by Tsubasa Hori
Scenography by Sadrie Alves
Video by Maxim Hectors
Camera-assistant: Robin Hectors
Light-technician: Sam Vandenhoeck
Sound-Technician and Mix: Bram Vanhoutte
Clothing by Jan Jan Van Essche
Production by Het Bos

TSUBASA HORI is een Japans fenomeen dat gedomicilieerd is in Antwerpen. Sinds haar elfde levensjaar schoolde, pokte en mazelde ze zich in de traditionele Japanse Taiko percussie om uiteindelijk Klassieke Westerse Percussie te studeren in Kyoto en met dat diploma op zak keet te gaan schoppen in de Japanse rockscene.

Sinds haar verhuis naar Antwerpen in 2010 verbreedt ze constant haar reeds oneindige horizon en werkte ze samen met geestverwanten als Champ d’Action, Eastman en, onlangs nog in Het Bos, met Indrė Jurgelevičiūtė.

SADRIE ALVES is een Braziliaans beeldend kunstenaar en freelance illustrator die recentelijk afstudeerde als Meester in de Beeldende Kunsten aan Sint Lucas Antwerpen. Ze ontwierp al ettelijke beeldekens voor Het Bos, exposeerde tijdens vruchtbare grond en droeg bij aan puike publicaties als Boslabs’ KleurKutselKunstBoek en Het Bos’ Risotto. Momenteel is ze vooral bezig in de publieke ruimte.