Brennt / Hantrax ft. Elko Blijweert / Hoffman

Za 31 oktober 2020
17:00

Dit concert is spijtig genoeg geannuleerd!

Twee van de avontuurlijkste podia van Antwerpen sluiten elkaar in de armen. Het liefdeskind heet Strobo en verenigt alle goede eigenschappen van beide ouders. Bijgevolg is het sympathieke Stroomplein gedurende enkele zaterdagen de sanitaire setting voor live shows van artiesten die Het Bos en Onder Stroom zorgvuldig uit de Scheldeboord plukten.

BRENNT

Donkere, atmosferische techno die ontstaat door een frontale aanrijding van analoog en digitaal, vunzige beats, diepe dreunen en melodische golven.

HANTRAX ft. Elko Blijweert

Geschoold klassiek en jazzpianist Hans Swolfs incarneert als Hantrax . Een omnivore elektrofuturist die als een wildeman al zijn muzikale invloeden en meer door zijn synths en toetsen jaagt. Hij nodigde geschoold jazzgitarist Elko Blijweert uit om mee te freaken en zijn rubberen benen te strekken.

HOFFMAN

Het muzikale alter ego van Maurice Luijten maakt fluks een spreidstand tussen dans- en filmmuziek met mysterieuze soundscapes die worden voortgestuwd door industriële beats. Als ijverige filmstudent maakt Hoffman zijn eigen videoclips en voorziet hij zijn live performances van een gepaste visuele outfit.