Christina Vantzou / Ben Bertrand

Vr 24 juli 2020
20:00

Er klinkt weer muziek in Het Bos! Iedere vrijdag is er een concert in een smetteloze ruimte. Aangezien jullie nog niet op elkaars schoot mogen kruipen krijgt eenieder een stoel toegewezen, wat de felbevraagde plaatsen danig beperkt. Bestel daarom belachelijk snel uw ticket (ticketlink verschijnt de week voor het concert).

CHRISTINA VANTZOU
Christina Vantzou komt uit Kansas City, Missouri, is van Griekse afkomst en woont in Brussel. Als componist en experimentele filmmaakster werkt ze met ruimte, geluid en beeld vanuit nieuwsgierigheid en verfijning. Haar muziek gaat over tijdsuitbreiding, sferen en harmonieën door middel van elektronica en akoestische instrumenten. Haar nieuwe album 'Multi Natural' zal op 20 juli verschijnen op het Edições CN label van Lieven Martens. Met Multi Natural richt Vantzou haar aandacht op Field Recordings. Haar organische muziek is opgebouwd uit elementen die langzaam samensmelten en een reeks van semi-constante metamorfoses in gang zetten.

BEN BERTRAND
Ben Bertrand is een Belgische basklarinettist en componist. Met zijn instrument en talloze machines creëert Ben zijn live met een hypnotiserend web van geluiden. Luisteren naar zijn muziek is als zitten aan zee, kijkend naar een slow motion van ons gekke leven dat voorbij kabbelt. Zijn album "MANES" verscheen op 16 maart 2020 op STROOM. De officiële release van het album bij Les Ateliers Claus, ook met Christina Vantzou op het programma, moest spijtig genoeg geannuleerd worden. herkansing!

Kom op tijd! De 2 concerten zijn aaneensluitend zonder pauze. De deuren sluiten na aanvang van het concertprogramma!

Lees ook zeker onze richtlijnen voor je naar Het Bos komt: https://www.hetbos.be/magazine/het-bos-in-tijden-van-corona