Kunstructief: infosessie zelfstandig ondernemer (in KOPland)

Za 08 september 2018
11:00

Op zaterdag 8 september organiseren we in KOPLAND een infosessie over werken als beginnend zelfstandig ondernemer via de jongerencoöperatie HAVEN. Coördinator van de organisatie Katrin Van den Troost legt ons daarbij uit hoe dit juist allemaal in zijn werk gaat. Aansluitend geven Sander en Philippe van Bandwerk Counseling tijdens een gezellige lunch én artist talk meer informatie over hun werkzaamheden en ervaringen met HAVEN.

HAVEN is een jongerencoöperatie die jonge creatieve ondernemers begeleidt doorheen hun eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Gedurende een tweejarig traject ondersteunt de organisatie bij- en hoofdberoepers, uitkeringsgerechtigde werkzoekenden en student-zelfstandigen bij het startproces. Zo bieden ze de experimenteerruimte aan om een product of dienst effectief te testen aan de markt.

Bandwerk Counseling is een samenwerking tussen de twee muziekfanaten Sander en Philippe, die door de jaren heen ervaring opdeden met enerzijds eigen bands en projecten en anderzijds binnen hun jobs in de creatieve sector. Ze voorzien professionele omkadering voor bands, o.a. op vlak van social media-profilering, het distribueren van muziek en het functioneren als netwerk-schakelpunt.

Infosessie met Katrin Van den Troost (€5)
Artist talk en lunch met Bandwerk Counseling (€5)
Op 08 september 2018 van 11u – 14u
@ KOPLAND // Amerikalei 128 // Antwerpen
In het Nederlands
Inschrijvingen: kunstructief@kopvzw.be

in teken van: