DESTINATION EARTH (party/concert/expo opening)

Zo 20 mei 2018
19:00

YUNG GWIDETTI (nl), BIAS (dk), TAV EXOTIC'S HYBRID KARAOKE, HUNGRY SOUL
DJs: SNOID (nl), FOOM (us), MILO D'AGLIO, BRAMOK, ZOOT RUF SKI & COSMO KNEX
EXPO: ADAM HARTNELL, BRAM VAN MEERVELDE, CHRIS GILLIS, FREDERIK LIZEN, JOHANN KAUTH, JORIS DE RYCKE, KRISTY FENTON, RUFUS MICHIELSEN

Destination Earth is terug in Het Bos met een tentoonstelling, een boek release in de expo ruimte en een feest in de garage en concertzaal met een veeltal optredens, dj sets en dans wedstrijden.

"Destination Earth is de naam van een reeks van breakdance avonden, in elkaar gestoken door Zoot Ruf Ski en Cosmo Knex. Tot nu hebben zich deze nomadische vieringen op het kruispunt van turntablism, live electronics en spuitverfacties plaatsgevonden in een veeltal Antwerpse cafés en betonhallen zoals Echnum, Cosmopolite, Multatuli, DoReMi, Scheld'apen, Bar Richart, Het Bos, OCCII en de Butcher's Tears brouwerij te Amsterdam.

http://theword.radio/series/destination-earth-cube-transmissions

Een jaar geleden bracht DE een verzamelplaat uit, een ongeïdentificeerde vliegende schotel met tracks en geluidseffecten van Yamaha Dsr 2000, Lolito, Headband, Talloni Romani & Milo D'aglio, Liquid Slug, Floris Vanhoof, Superskin, Pissflaps, Redray & Nag, Dj Puddle, W. Ravenveer, Hantrax, Orphan Fairytale, Kuckuck, Francesco Cavaliere, Philips Pmc 100, Tav Exotic, Snoid, New Root Canal, Dsr Lines, Tr727, Piano Bob en Alien."

De EXPO is hierna nog te bezoeken van donderdag 24 t/m zondag 27 mei.