Boskeuken: Table Dance

Vr 12 november 2021
18:00

Tijdens het Visite Film Festival koken verschillende collectieven een vegetarische maaltijd voor aanvang van de film.

Tonight Table Dance will cook!

"I am Michelle Woods, I have a Filipina mother and British father. Born in London but have been living in Antwerp, on and off since 2007. I am not a trained cook but observed and learned through working at St John Smithfield in London, both front of house and in pastry. My father was also a big cook, and it is mostly through him that I have acquired my interest in food and cookery. I started Table Dance in 2018, please check https://www.instagram.com/table.dance/ for more information."

For reservations, please text 0032 487940379

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.